Sport

Scandal la meciul de handbal ”U” Cluj - Gloria Buzău. Antrenorului i s-a cerut demisia

Echipa de handbal feminin a pierdut, ieri, al patrulea meci consecutiv din actualul sezon competițional a Ligii Naționale, în fața formației Gloria Buzău, scor 18-19 (11-9).

În etapa a patra a Ligii Naționale de handbal feminin, echipa Universitatea Cluj antrenată de Alin Bondar s-a întâlnit cu nou-promovata SCM Gloria Buzău.

Prima repriză a fost dominată de clujence, acestea reușind să se desprindă la trei goluri de câteva ori, după 30 de minute „studentele” având 11-9 pe tabelă.


Totul a mers bine pentru Senocico şi colegele sale până în minutul 45, atunci când „U” avea patru goluri avans, 17-13. O eliminare de două minute la acest scor, în tabăra oaspetelor avea, paradoxal, să întoarcă soarta meciului. Clujencele au mai înscris un singur gol până la final, din aruncare de la şapte metri, iar Gloria a reuşit golul decisiv tot prin acest procedeu, cu 30 de secunde înainte de finalul partidei. Meciul s-a terminat 18-19 iar echipa Universitatea Cluj se situează după patru etape, pe penultimul loc în clasament, cu zero puncte, la fel ca şi CSM Roman, formaţie cu golaveraj mai slab.

La final, antrenorul clujencelor suporterii au avut mai multe replici în contradictoriu mai întâi cu antrenorul Alin Bondar, căruia i s-a cerut demisia, după care câteva jucătoare, care au sărit în ajutorul antrenorului, au fost luate și ele la întrebări. Atmosfera s-a calmat doar după ce Florina Chintoan, jucătoare care nu evoluează pentru că este însărcinată, şi Ionica Munteanu au rămas să discute cu suporterii. La final, tehnicianul clujenilor a plecat fără să acorde declaraţii.


Pentru Universitatea Cluj au marcat: Ani-Senocico 7 goluri, Lazăr 5, Boian și Dindiligan 2, Stoklosa și Popa 1. Liga Florilor intră în pauză competițională până pe 6 octombrie.

Clasament Liga Națională:
1. CSM București 12
2. SCM Râmnicu Vâlcea 12
3. CS Măgura Cisnădie 10
4. ASC Corona Brașov 7
5. CS Minaur Baia Mare 7
6. CSM Slatina 7
7. SCM Gloria Buzău 7
8. SCM Craiova 6
9. CS Gloria Bistrița 6
10. HC Zalău 4
11. CSM Galați 1
12. HC Dunărea Brăila 1
13. CS Universitatea Cluj 0
14. CSM Roman 0

Ultimele Stiri
abonare newsletter