Sport

Al doilea eșec la limită pentru handbalul feminin clujean

Echipa de handbal feminin a Universităţii Cluj a fost învinsă, sâmbătă, 8 septembrie, pe teren propriu, de CSM Slatina, scor 20-21 (8-9), în etapa a doua a noului sezon competiţional din Liga Națională.

Clujencele aveau de luat o revanşă în faţa propriilor suporteri după eşecul suferit în prima etapă, tot pe teren propriu, cu Corona Braşov, însă nu a fost să fie să obţină prima victorie din noul sezon.

Partida a început echilibrat şi a continuat aşa toată repriza întâi, ratări fiind de ambele părţi. La pauză Slatina conducea cu 9-8. Universitatea Cluj a început să fie condusă după revenirea de la vestiare şi a reuşit să egaleze la 13 în minutul 40. Echipele au început să meargă cap la cap, iar pe final au fost câteva minute în care atacul ambelor formaţii nu a funcţionat. În ultimul minut al partidei Slatina a marcat, 19-21, iar Laura Popa a redus rapid din diferenţă şi a stabilit scorul final 20-21.


Cele mai bune marcatoare ale Universităţii Cluj au fost: Corkovic 7, Vălean 4, Ani-Senocico 3, Stoklosa 1, Dindiligan 1, Vasiliu 1, Lazăr 1, Boian 1, Popa 1

Antrenorul echipei clujene, Alin Bondar, a fost scurt în declarații după meci, acesta rezumându-se la faptul că s-au produs prea multe greșeli.
„Ca şi determinare nu pot să spun că a fost rău, fetele şi-au dorit să câştige acest meci doar că nu prea am avut putinţă în atac, prea multe greşeli, prea multe ratări şi eu cred că astea au făcut diferenţă”, a declarat antrenorul Alin Bondar.


Totodată, Alin Bondar a spus jurnaliștilor că va pleca după acest eşec.

Următorul meci pentru formaţia clujeancă va fi în deplasare, pe terenul formaţiei CS Gloria Bistriţa-Năsăud.

Ultimele Stiri
abonare newsletter