Sport

Victorii amicale în Serbia pentru baschetbaliștii clujeni

Echipa de baschet masculin U-BT a câștigat și cel de-al treilea amical din cadrul stagiului din Serbia, cel cu Partizan Belgrad, disputat în capitala țării vecine.

Primul sfert al jocului a stat sub semnul echilibrului, cele două echipe alternându-se la conducere. La jumătatea celei de-a doua perioade, echipa clujeană s-a desprins pentru prima dată, Partizan cerând timp de odihnă (25-30, min. 14). Până în acel moment, Kyndall Dykes arătase o mare poftă de joc, contribuind cu 16 puncte, 9 dintre ele fiind izbutite din aruncări de la distanță.

Jocul a curs sub aceleași auspicii, cu două minute înainte de final belgrădenii solicitând un nou timp de odihnă (35-41). De această dată, jucătorii lui Nenad Canak au reacționat și s-a intrat la cabine cu Partizan în avantaj, 42-41.


La revenirea de la vestiare, băieții lui Mihai Silvășan au prestat un joc convingător, cu combinații eficiente, lucru reflectat din plin de tabelă (62-70, min. 36).

Finalul a fost unul destul de încins, cu time-out-uri solicitate de ambele bănci, însă rezultatul nu a mai fost întors și U-Banca Transilvania încheie prima perioadă de pregătire cu trei victorii din tot atâtea partide.


U-Banca Transilvania s-a impus fără prea mari probleme și în celelalte două meciuri din cadrul cantonamentului din Serbia, de la Kopaonik. Adversarul echipei clujene, divizionara secundă din Serbia, K.K. Konstantin Niș, nu a ridicat prea mari probleme.

În angrenajul U-BT a debutat fundașul bulgar Stanimir Marinov, însă de această dată cel care a acuzat o ușoară accidentare și nu a evoluat a fost Vlad Moldoveanu.


Partizan Belgrad - U-Banca Transilvania 68-75 (19-17, 23-24, 14-20, 12-14)

Ultimele Stiri
abonare newsletter