Sport

Julio Baptista, vedeta transferată de CFR Cluj, suferă de o boală cronică și se tratează cu o substanță interzisă! Ce spune Iuliu Mureșan

Julio Baptista, 36 de ani, achiziția cu super-CV de la CFR, e în realitate o capcană în care au picat clujenii: au semnat fără ca jucătorul să fi făcut teste medicale și au aflat abia după aceea că brazilianul are astm bronșic, o afecțiune care necesită un tratament cu o substanță aflată pe lista ”dopantelor”.

CFR Cluj a dat o adevărată lovitură de imagine prin transferul lui Julio Baptista, fost jucător la Real Madrid, Arsenal şi AS Roma. Atacantul a semnat cu CFR înainte de a face vizita medicală și de curând, s-a descoperit faptul că "bestia" are probleme de sănătate severe.

Mai exact, fotbalistul în vârstă de 36 de ani suferă de astm bronșic, iar președintele celor de la CFR, Iuliu Mureșan a oferit prima reacție în acest sens:


„Nu am luat un jucător bolnav, vă spun sigur asta! Am informat Agenția Antidoping și este totul în regulă. Deja respiră normal, cred că sâmbătă va termina tratamentul cu cortizon. E vorba de un tratament de 10 zile. Sunt și alți jucători care evoluează cu astm și nu au probleme. E totul în regulă cu Baptista”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Realitatea Sportivă.

În vârstă de 36 de ani, brazilianul nu a mai jucat din 2016, iar Mureșan a dezvăluit că Julio Baptista a avut rezultate extraordinare la testele fizice.


"I s-au făcut teste fizice şi a impresionat. A contat dorinţa lui foarte mare de a reveni, iar datorită unei anumite conjuncturi a venit la noi. Nu ne sperie că nu a jucat de 2 ani. Dimpotrivă, cred că ne va fi de mare ajutor. Sper să-i sperie pe adversari", a declarat Mureșan imediat după oficializarea transferului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter