Sport

Mureșan surprinde după rușinea din Luxemburg: ”Am acuzat oboseala”

CFR a suferit o înfrângere umilitoare pentru fotbalul românesc. A pierdut cu 2-0 în Luxemburg, iar Iuliu Mureșan a oferit primele declarații, la cald. Președintele ardelenilor a vorbit despre forța fizică a celor de la Dudelange, care au şi jucători amatori în echipă, dar și despre programul încărcat al campioanei.

”Am făcut un meci slab, am continuat slab și am terminat și mai slab. Mi s-a părut că echipa a acuzat o oboseală. Nu e o scuză, dar asta s-a întâmplat. Am fost avertizați că Dudelange e o echipă bună, care stă foarte bine din punct de vedere fizic. A dominat și Legia și să-și creeze ocazii. Noi n-am putut să impunem jocul, să ținem de minge, să pasăm și să punem poarta lor în pericol, am avut o singură ocazie mai clară. Nu aș fi crezut niciodată înainte de meci că se va întâmpla asta. Va fi greu. Sansele să-i batem sunt mari, dar ca să ne calificăm va fi greu”, a spus Mureșan, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Clujenii i-au pierdut și pe Manea și Culio, ultimul părăsind terenul accidentat, în urma unei leziuni musculare.


”E o înfrângere dureroasă pentru noi și rușinoasă. Sper să întoarcem rezultatul în meciul de acasă, dar va fi greu. Toți știam că va fi un meci mai greu, dar efectiv n-am recunoscut echipa în seara asta și nu pot să spun mai multe. A fost o difrerență că ei au un campionat mai ușor și și-au amânat meciul de luni. Noi am jucat cu Dinamo un meci greu, echipa a jucat bine atunci, dar decontul a venit azi”, a adăugat Mureșan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter