Sport

Vâtcă, „out” de la CFR. A fost transferat la Voluntari

După ce zilele trecute CFR Cluj a reușit să transfere doi sportivi de legendă, portarul Jesus Fernandez (30 de ani) și despre atacantul Julio Baptista (36 de ani), astăzi, clubul a anunțat că renunțată la portarul care a apărat în meciul cu Dinamo.

Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Voluntari s-au înțeles în privința transferul definitiv al portarului Cosmin Vâtcă la echipa ilfoveană.

„Familia CFR îi mulțumește lui Cosmin pentru munca depusă în tricoul ”alb-vișiniu” în cei patru ani petrecuți la clubul nostru, perioadă în care a câștigat un titlu, o Cupă și o Supercupă, și îi dorește multă baftă în carieră”, a scris clubul CFR pe facebook.


Atât portarul Jesus Fernandez cât și atacantul Julio Baptista fac parte deja din lotul primei echipe și au șanse mari de a debuta mâine în turul cu Dudelange, din play-off-ul Europa League.

Cosmin Vâtcă (36 de ani) devenise titular după accidentarea lui Giedrius Arlauskis. Exilat la echipa a doua, după victoria cu Dinamo, scor 3-1, pentru că a refuzat să se dea ”lovit” înainte, Vâtcă a fost înlăturat de la echipă pentru a face loc noului portar.


Lui Cosmin Vâtcă i s-a cerut să se „dea lovit” înainte de partida cu Dinamo, scor 3-1. Goalkeeper-ul a mers la antrenor și i-a spus totul. O persoană din conducerea clubului l-a abordat pe goalkeeper în acest sens, motivul fiind că oficialii voiau să îl vadă în poartă pe unul dintre jucătorii aduși cu surle și trâmbițe, Jesus Fernandez, scrie digisport.ro.

Clujenii au apelat la această stratagemă pentru că Toni Conceicao are libertate totală la echipă. Vâtcă s-a dus la antrenor și i-a spus despre ce e vorba, fiind cumva prins la mijloc între dorința fotbalistului de a-și face datoria și sarcinile primite de "sus".


Vâtcă a jucat contra lui Dinamo, echipa a câștigat, scor 3-1.

În 2014, Cosmin Vâtcă ajungea la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract şi semna la momentul respectiv un contract întins pe doi ani. Înainte de transferul la CFR, Vâtcă mai bifase 6 echipe în carieră: FC Bihor, Oțelul, Steaua, Gaz Metan, Rapid și Viitorul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter