Sport

Sumudică, despre demiterea lui Iordănescu: "A știut să-și joace cartea. Te rogi să te dea afară”

Marele scandal din Liga 1 este în continuare despărțirea lui Edi Iordănescu de CFR Cluj, după numai trei meciuri. Marius Șumudică a vorbit, la Digi Sport, și despre acest subiect. Tehnicianul lui Al Shabab a declarat că nu este de acord ca un antrenor să plece atât de repede de la o echipă.


"Nu comentez. Am înțeles că sunt două tabere acolo. Nu cunosc în detaliu. Eu știu ce obiective i s-au trasat... nu este normal. 
Dar nu mi se pare normal ca un antrenor în România să aibă o clauză de reziliere de 700.000 de euro. E prea mult. Așa face și Pițurcă. E o sumă foarte mare pentru un club din România, la un salariu de 15.000 de euro pe care îl avea Edi Iordănescu. 
Este un antrenor care știe să țină de preț și să își facă contractul. A știut să-și joace cartea! Să îți pui 700.000 de euro când Dan Petrescu a avut 400.000... E aberant. Să ai clauza asta, te rogi să te dea afară oricând. Eu am avut 150.000 la Astra. Eu nu plecam până nu luam 700.000 de euro", a declarat Marius Șumudică, la Fotbal Club.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter