Sport

Volei: Liviu Râpeanu a venit la ”U” Cluj

Echipa de volei masculin Universitatea Cluj l-a transferat pe jucătorul Liviu Râpean.

Sportivul a evoluat ultima dată la Știința Explorări Baia Mare, echipă la care a jucat în ultimele 4 sezoane.

„Înainte de a lua această decizie, m-am consultat și am vorbit cu mai mulți colegi/prieteni, iar majoritatea mi-au spus că e un pas înapoi raportându-se la trecutul echipei din ultimii 5 ani, dar eu cred că o schimbare e un pas înainte în viața oricărui sportiv și nu numai. Cred că grupul și unitatea lui e cea mai importantă! Bineînțeles contează foarte mult și antrenorul/antrenorii și cred că orice antrenor tânăr are dreptul la o șansă cât de mică pentru a arăta ce poate. Drept dovadă că anul trecut competițional s-au remarcat câțiva antrenori tineri și asta e foarte benefic voleiului românesc. Sunt convins că va fi un sezon bun dacă vom reuși să înțelegem toți că interesul este al echipei și nu personal”, a declarat Liviu Râpeanu, pentru u-cluj.ro.


„L-am adus și pe Liviu și mă bucur că a venit în sfârșit la Universitatea Cluj, deoarece discutăm cu el de vreo doi ani de zile. Sper să se integreze cât mai repede în colectivul nostru, în care vreau să cred că este unul și același și nu vor exista diferențe în echipă. Nu este ultimul transfer pe care îl am în minte. În momentul de față mă mai gândesc la încă trei transferuri, sper să realizez măcar două. Restul sunt surprize și perioada de pregătire nici nu a început încă, deci mai avem mai avem vreme sa perfecționăm anumite lucruri după ce începe perioada de pregătire. Mă amuză faptul că unii pot considera că venirea la «U» Cluj poate fi un pas înapoi. Noi cei care facem parte din acest club le transmitem tuturor că, datorită istoriei fantastic de frumoase și tradiției acestui club, «U» Cluj poate fi doar un pas înainte în viața oricărui om, atât pe plan profesional, cât și în dezvoltarea lui ca individ. «U» Cluj este un «microb» care intră în sângele fiecăruia, rar au fost cei care nu s-au îmbolnăvit de sindromul «U» Cluj”, a subliniat managerul secției de volei masculin, Bogdan Ungureanu, pentru aceeași sursă.

Echipa de volei masculin a mai transferat în această vară pe Vlad Negrean, Marius Șoloc, Șerban Pașcan, Silviu Grigoraș și Paul Cămui.

Ultimele Stiri
abonare newsletter