Sport

Giordan Watson a ajuns la CSM CSU Oradea

Fostul jucător al Universității, Giordan Watson, component al naţionalei României, a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu CSM CSU Oradea, a anunţat campioana naţională la baschet masculin pe site-ul său oficial.


Născut pe data de 24 octombrie 1985, la Detroit, Watson este un fundaş de 1,78 metri, fiind absolvent al universităţii Central Michigan, pentru care a evoluat în NCAA între 2004 şi 2008.

''Watson este creativ şi bun organizator al jocului. De asemenea dispune de experienţă internaţională impresionantă, aflându-se în faţa celui de-al 11-lea sezon al carierei în Europa. Totodată, Watson e un jucător defensiv foarte solid, fiind cerebral şi dispus să-şi asume rolul de lider la final de meci echilibrat. În fine, a făcut să se vorbească despre România atât prin intermediul experienţelor din cupele europene, cât şi sub culorile echipei naţionale'', menţionează comunicatul.

Primul angajament profesionist al lui Watson a fost cu formaţia germană Eisbaeren Bremerhaven, iar apoi a jucat pentru Giants Noerdlingen (Germania), Njarovik şi Grindavik (Islanda), Kauhajoki Karhu (Finlanda), Energia Târgu Jiu şi U-BT Cluj-Napoca (România), Uşak Sportif (Turcia), respectiv Le Mans Sarthe (Franţa).

Watson a câştigat Cupa României de două ori, cu Energia Târgu Jiu (2014) şi cu U-BT Cluj-Napoca (2018), ambele după finale disputate în compania echipei CSM CSU Oradea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter