Sport

Omrani, despre prelungirea contractului cu CFR: ” Sunt fericit să fiu la această echipă, pentru că suntem o mare familie.”

Billel Omrani a semnat un contract valabil pe trei ani cu CFR Cluj, perioadă în care va încasa şi un salariu mai mare la campioana României.

sursă foto: telekomsport.ro sursă foto: telekomsport.ro

"Eu nu am plecat niciodată de aici. Sunt jucătorul CFR-ului, am fost jucătorul CFR-ului şi voi fi jucătorul CFR-ului pentru încă trei ani. Sunt foarte fericit că am semnat noul contract. Şi sper ca săptămâna viitoare să învingem Craiova în Supercupă, apoi să ajungem în grupele Ligii Campionilor. Da, Edward Iordănescu e fericit, dar şi eu sunt foarte, foarte fericit să lucrez cu acest antrenor. Mă bucur că sunt la CFR, pentru că suntem ca o mare familie. Nu am avut niciodată vreo problemă aici, sper să nu am niciodată şi sper să câştig totul cu acest club", a declarat Omrani, fotbalist curtat intens de FCSB în această vară.

Francezul mai spune că visează să ajungă alături de CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor.


"Orice fotbalist din lume vrea să joace în Liga Campionilor. Acum, noi avem această şansă de a juca în Champions League şi vom da totul pe teren pentru a ajunge în grupe. În acest moment, nu mi-e frică de nimeni. Vom vedea ce va fi pe teren. Ştiu că Malmo este o echipă mare, care a jucat în Champions League chiar cu PSG. Am văzut meciul, a jucat foarte bine, dar CFR are o echipă mare, are un antrenor nou şi sper să câştigăm acest meci", a declarat Billel Omrani, la TV Telekom Sport.

Etichete: omrani cfr 1907 cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter