Sport

Simona Halep şi Sloane Stephens joacă astăzi FINALA de la Roland Garros. Ce au spus cele două jucătoare înaintea meciului

Finala feminină de la Roland Garros, dintre Simona Halep şi Sloane Stephens este programată la ora 16:00. Liderul mondial e din nou la un pas de primul titlu de Mare Şlem al carierei.


La ultima întâlnire cu jurnaliştii, ambele jucătoare s-au declarat extrem de fericite pentru că au ajuns înfinală. Simona speră să aibă parte de o vreme bună şi finala să nu fie amânată de o eventuală ploaie, în timp ce Stephens a avut numai cuvinte de laudă la adresa liderului mondial.
Din tribune, Simona Halep va fi susţinută de Gică Hagi şi Gică Popescu, iar Nadia Comăneci va veni special la Paris ca să vadă finala programată pe arena Philippe-Chatrier
În privinţa adversarei sale din finală, Sloane Stephens, Simona a mărturisit: "A fost uimitor ce a făcut ea anul trecut. Fără să joace 9-11 luni a revenit şi a câştigat un Grand Slam, aşa că e uimitor. Ştiu că e o jucătoate uimitoare, e puternică şi mâine voi înfrunta o adversară care joacă la fel ca adversara din semifinală (n.r. – Garbien Muguruza). Ştiu ce trebuie să joc, dar acum e diferit. E uimitoare, mai ales prin ce a făcut la US Open...".
Referindu-se la cele trei finale majore pierdute de Halep, două la Roland Garros (în 2014, cu Şarapova, şi în 2017, cu Ostapenko) şi una la Austalian Open (contra lui Wozniacki, în acest an), Sloane a ţinut să sublinieze: "Niciun avantaj pentru Halep pentru că eu am un titlu, iar ea nu are nicunul".
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter