Sport

Silvășan, înaintea partidei cu Steaua: ”Jucăm cu o echipă puternică”

Campioana României la baschet, U-Banca Transilvania, va juca meciurile din seria semifinală cu Steaua CSM EximBank București.

Prima partidă va avea loc pe data de 19 mai, de la ora 19:15, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Meciul 2 din semifinală va avea pe loc pe data de 21 mai, de la ora 20:00.

Antrenorul clujenilor a prefațat partida: ” ”Este o reeditare a finalei din campionatul trecut... Jucăm cu o echipă puternică, una care este într-o formă sportivă foarte bună în momentul de față, în sezonul regulat au reușit să ne învingă de trei ori, noi câștigând o singură dată, însă Play-Off-ul este cu totul altă poveste, alte meciuri, altă intensitate, nu cred că cineva se mai gândește la ce s-a întâmplat în sezonul regulat. Evident, obiectivul nostru este să trecem mai departe și să o facem în cât mai puține meciuri, rămâne de văzut dacă vom și reuși. Eu cred că suntem pregătiți, am avut multe zile de la ultimul meci, eu cred că e un lucru bun din multe puncte de vedere, dar poate fi și un dezavantaj, poți ieși din ritm și să nu mai simți jocul la fel. Țin minte că la fel s-a întâmplat și anul trecut înainte de semifinala cu Oradea, am avut zece zile și primul meci a fost destul de dificil. Trebuie să trecem peste aspectul acesta, să intrăm în teren concentrați, cu intensitate maximă și să dăm absolut tot ce e mai bun din noi, pe fiecare post, ca să reușim să câștigăm meciul”.


De asemenea, pivotul formației clujene, Ousmane Barro a declarat: ” ”Ne cunoaștem oponentul, este o echipă foarte puternică, joacă un baschet foarte bun în acest moment, ne-au învins de trei ori în acest sezon așa că trebuie să fim pregătiți. Sunt o echipă puternică, însă în Play-Off lucrurile stau altfel decât în timpul sezonului”

Ultimele Stiri
abonare newsletter