Sport

Liga I : Victorie dramatică pentru CFR Cluj

CFR Cluj a învins-o dramatic pe CS Universitatea Craiova, cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a opta a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Clujenii s-au impus prin golul lui Mario Camora (75), cu un şut din marginea careului deviat de Apostol Popov în propria poartă. CFR a terminat meciul în zece oameni, după ce Kevin Boli a fost eliminat în min. 83 pentru o intrare dură la Popov.

CSU Craiova a avut şansa de a obţine egalul la Cluj-Napoca, dar a ratat un penalty în prelungiri, şutul lui Gustavo fiind apărat de portarul Giedrius Arlauskis (9+3).

După această victorie, CFR a urcat, cel puţin temporar, pe primul loc în clasament.

CFR a dominat meciul şi a ratat ocazii prin Mailat (3), Ţucudean (3 - bară), Culio (20), Dimitrov (22, aproape de autogol), Manea (29), Djokovic (33), Boli (56). Singurele ocazii ale craiovenilor au fost create de Mitriţă (9, 52). CFR a câştigat pe teren propriu cu Universitatea şi în sezonul regulat, cu 2-1. La Craiova, Universitatea s-a impus cu 2-1 în sezonul regulat, iar în play-off a fost egal, 0-0. Universitatea are trei eşecuri în ultimele cinci meciuri, toate în deplasare, şi o singură victorie în ultimele şapte etape.

CFR e neînvinsă de 12 etape, în care are 6 victorii şi 6 egaluri.

 

Etichete: liga 1 cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter