Sport

Fotbal: Screciu (Craiova) - Avem nevoie de puncte și trebuie să luăm măcar unul la Cluj

Tânărul fotbalist Vladimir Screciu a declarat într-o conferinţă de presă, că CS Universitatea Craiova va avea un meci greu la Cluj, cu CFR, dar speră ca echipa din Bănie să ia măcar un punct.

''Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă experimentată, dar avem nevoie de puncte şi trebuie să luăm măcar unul'', a spus internaţionalul de tineret.

''Locul 3 ar fi un lucru destul de bun, pentru că uşor-uşor ne-am îndepărtat de primele două locuri, dar important e să terminăm pe podium. Urmează un meci foarte greu cu CFR, apoi returul de semifinală cu Botoşani şi după ne aşteaptă un meci cu FCSB. Noi le tratăm pe fiecare în parte şi le tratăm la victorie'', a mai spus Screciu.


''Va fi o bătălie crâncenă în apărare, pentru că şi Ţucudean şi Omrani sunt destul de înalţi. Însă nu totul ţine de înălţime'', a adăugat fundaşul craiovean.

CFR Cluj o va întâlni pe CS Universitatea Craiova sâmbătă 5 mai, pe stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, de la ora 20,45, în etapa a opta din faza play-off a Ligii I.

Ultimele Stiri
abonare newsletter