Sport

Bogdan Mara, mesaj pentru Hațegan: ”Ne-a luat două puncte la Iași și nu e prima dată”

Bogdan Mara, directorul sportiv al echipei CFR Cluj, a vorbit despre decizia lui Ovidiu Hațegan de a acorda penalty controversat pentru CSM Poli Iași.

"În trei meciuri în care ne-a arbitrat domnul Hațegan în fiecare a existat câte ceva. Nu ne-a dat două penalty-uri, iar acum a inventat un penalty. Este un fault în atac al celor de la Iași. Și, mai mult, să ne uităm la lovitura liberă din care Steaua egalat la Viitorul. Dan Petrescu are dreptate. În fiecare meci Steaua a înscris din penalty-uri sau din lovituri libere inventate, iar toate astea s-au văzut. Arbitrajele au fost pro-Steaua în partidele în care noi am fost defavorizați.

Legat de Dan Petrescu, cum voiați să vorbească? Faptul că cei de la Iași s-au bucurat ca și cum au câștigat... Dar nu aveau nimic pentru ce să tragă, iar un egal nu reprezinta nimic. Pentru noi victoria ar fi contat. Ni s-a părut puțin ciudat că unii jucători importanți au fost menajați la Craiova, iar acum au jucat. 


Legat de arbitrajele străine, noi am vrut. Noi nu am acceptat acei arbitri, pentru că erau pe lista FCSB-ului. Venea pe 600 de euro un arbitru din Israel și nu e normal.

Ni s-au luat două puncte azi. Nu există dubii și nu cred că antrenorul nostru ar merita să fie suspendat pentru declarații.


O echipă care joacă acasă și primește un penalty este foarte greu să o mai întorci. Clar că nu am jucat cel mai bine, dar aveam 1-0 și jocul se ducea către victoria noastră. Gestionam altfel meciul în acele momente, gazdele alergau după gol, iar noi așteptam contrele", a spus Bogdan Mara, la Digi Sport Special.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter