Sport

A început amenajarea Sălii Polivalente pentru meciul de tenis România – Elveţia din FedCup

Amenajarea suprafeţei de zgură a început, vineri, la Sala Polivalentă, unde se vor disputa meciurile România – Elveţia din FedCup, din 21-22 aprilie.

“Încep pregătirile în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru meciul de tenis feminin România - Elveția, din cadrul Fed Cup, pentru a accede în primele 8 echipe ale lumii, Grupa Mondială. Infrastructura Sălii Polivalente, și anume pardoseala demontabilă, permite desfășurarea meciului fie pe zgură, fie pe suprafață hard”, a scris primarul Emil Boc pe Facebook.

Suprafaţa de joc a prins contur, zgura fiind tasată cu utilaje specifice.


Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, va avea loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În 18 aprilie va avea loc conferinţa de presă oficială, iar în 20 aprilie tragerea la sorţi.

Simona Halep, locul I WTA, Sorana Cîrstea, locul 34 WTA, Irina Begu, locul 38 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 40 WTA, au fost convocate în echipa de FedCup a României pentru meciul cu Elveţia din barajul pentru Grupa Mondială.


Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

abonare newsletter