Sport

U-BT, înfrângere în meciul cu Steaua. ”Trebuie să mergem mai departe”

Echipa U-Banca Transilvania a suferit o înfrângere pe teren propriu, în meciul cu Steaua CSM EximBank , scor final 94-99.

Rezultatele pe sferturi au fost: U-Banca Transilvania - Steaua CSM EximBank 94-99 (21-32, 14-21, 21-13, 21-11, 8-8, 9-14).

Cei mai buni marcatori de la U-BT au fost Watson (21 de puncte, 4 assisturi), Barro (16 puncte, 9 recuperări) și Rasic (15 puncte, 4 assisturi). De la CSM Steaua s-au remarcat Runkauskas (27 puncte, 5 assisturi), Zekovic (17 puncte, 4 recuperări) și Taylor (12 puncte, 7 assisturi).


”Două reprize total opuse, în prima chiar nu ne-am ridicat la nivelul acestui joc, am luat 53 de puncte în două sferturi, mult prea mult pentru o echipă cu pretenții. Ei au venit axați să câștige, și-au făcut treaba. Ne-am luptat bine să revenim în repriza a doua, însă cu o echipă valoroasă e greu să câștigi când ai -20 la pauză. Un meci frumos pentru public, cu de toate, însă din păcate nu putem lega două meciuri bune la rând, aceasta este problema, chiar mă îngrijorează. Însă trebuie să mergem mai departe, ne gândim la meciul cu Timișoara, dar, bineînțeles, vom analiza ce s-a întâmplat în acest meci, mai ales în prima repriză. Când iei 53 de puncte, evident că apărarea a scârțâit, vom vedea din ce motive - tactice, de intensitate, de concentrare...” a declarat Mihai Silvășan, antrenorul echipei clujene.

Următorul meci pentru clujeni va fi împotriva lui BC SCM Timișoara. Partida va avea loc miercuri, 18 aprilie, de la ora 18.

abonare newsletter