Sport

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, amendat şi suspendat două etape

Dan Petrescu, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, a primit o amendă de 6.800 de lei şi o suspendare de două etape, după incidentele de la meciul cu Poli Iaşi (2-1), a decis miercuri Comisia de disciplină din cadrul FRF.

Tehnicianul a fost trimis în tribună de arbitrul Iulian Călin din cauza protestelor în minutul 87 al partidei cu CSM Poli Iaşi din prima etapă a play-off-ului Ligii I disputată pe 9 martie. Liderul clasamentului s-a impus atunci cu scorul de 2-1 printr-un gol marcat în prelungirile partidei.

“În baza art.53.2. din RD se sancţionează dl. Petrescu Dan, antrenor FC CFR 1907 Cluj, cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate sportivă de 360 lei. În baza art. 65.a din RD se sancţionează dl. Dan Petrescu cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate sportivă de 6.800 lei. În baza art.45.1 din RD, dl. Petrescu Dan va efectua sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv 2 jocuri suspendare şi o penalitate sportivă de 6800 lei”, se arată într-un comunicat al LPF.


Cazul lui Mihai Pintilii, mijlocaşul celor de la FCSB, eliminat în meciul cu CFR Cluj, nu a fost judecat pentru că fotbalistul a fost convocat la lotul naţionalei. În schimb, şi-a aflat pedeapsa celălalt jucător eliminat în acel meci, Ionuţ Penteleu.

“În baza art.63.1.g + 63.2.1 din RD se sancţionează jucătorul Peteleu Ionuţ (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru 1 joc şi o penalitate sportivă de 740 lei; în cazul jucătorului Pintilii Mihai, clubul FC FCSB a solicitat amânare, Comisia acordând termen pentru 28.03.2018”, menţionează LPF.

Ultimele Stiri
abonare newsletter