Sport

Mihai Gergely se pregătește de o nouă competiție

Clujeanul Mihai Gergely, după un parcurs extraordinar și numeroase victorii, în perioada 21-25 martie va participa la Campionatul Național de Juniori, Tineret și Senior, bazin 50 m.

Competiția se va desfășura în Bazinul Olimpic din Bacău.

”Având în vedere că este primul an la Juniori după un parcurs foarte bun la Cadeți mă duc cu multă încredere și mi-am propus să obțin performanțe foarte bune fiind un nou pas in cariera mea. Pregătirile decurg foarte bine, conform planului pe care l-am stabilit cu antrenorul Radu Claudiu și echipa din jurul meu.” a declarat tânărul înotător pentru Monitorul de Cluj.


Întrebat de obiectivele sale în anul 2018, Gergely a mărturisit: ”Obiectivele pe anul în curs sunt: să fac performanțe foarte bune la probele mele de bază 200 mixt, 400mixt si 400 liber. La naționalele din Bacău, Internaționalele României din luna mai și obținerea unui loc pe podium la centralele europene din decembrie. Părinții mei sunt alături de mine.”

Elev la Liceul Sportiv din Cluj-Napoca, tânărul înotător este legitimat la CMC Cluj și zilnic face două antrenamente extrem de importante. Are un singur obiectiv: să reprezinte România și Clujul pe plan sportiv.

Etichete: inot mihai gergely
Ultimele Stiri
abonare newsletter