Sport

Mircea Cucuian, după revenirea la ”U” Cluj: ”Este echipa mea de suflet”

Mircea Cucuian a revenit pentru a treia oară în staff-ul administrativ a secției de handbal feminin a Universității Cluj.

sursă foto: u-cluj.ro sursă foto: u-cluj.ro

Prima dată a fost în perioada 1997-1998 la ”U” Ursus iar mai apoi la ”U” Jolidon între anii 2005-2009, echipă cu care a cucerit medalia de bronz în sezonul 2006-2007.

Directorul sportiv a mărturisit că își dorește să fie alături de ”U” în această perioadă dificilă.


”Universitatea Cluj este echipa mea de suflet și m-am întors cu mare drag, sigur că nu am găsit o echipă cu anumite condiții. Sperăm ca în viitorul apropriat să mai trăiesc alături de ”U” momente frumoase. Cred că încă se poate face ceva aici, echipa o să crească anul viitor. Acum se trăiește emoțiile pentru evitarea retrogradării. Este un campionat destul de ciudat, ca niciodată, toate echipele au avut șanse să scape de retrogradare. Rămâne frumos acest final de campionat” a mărturisit în cadrul emisiunii ”Divizia locală”, Mircea Cucuian.

”Universitatea este cu mult peste Slatina”


Cucuian a vorbit și despre meciul cu Slatina, în care ”U” a reușit să se impună, scor final 28-23: ”Slatina a câștigat la Brașov și la Roman, dar la Cluj-Napoca fetele s-au motivat extrem de bine. Din fericire pentru noi, în a doua repriza ne-am apărat bine, pentru fete a fost o descărcare. Echipa ”U” ca joc este cu mult peste Slatina, noi jucăm mult mai spectaculos, mult mai frumos. Avem jucătoare cu experiență, Senocico, de exemplu.”

Lupta pentru supraviețuire în Liga Florilor


”Avem nevoie de minim șase puncte pentru a fi siguri de baraj. Tot timpul ”U” Cluj a făcut meciuri bune cu Zalău. La Galați și cu Slobozia ar trebui două victorii. Cu CSM București nu ne comparăm. După program stăm puțin mai bine. Sigur, dacă nu se mai întâmplă surprize.. Tot la fel de bine, putem să facem și noi surprize.” a conchis Mircea Cucuian.

La handbal s-a întrerupt campionatul pentru că va juca echipa naționalei, care are programat un meci la Cluj-Napoca, pe data de 25 martie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter