Sport

Mihai Stoica îl atacă pe Dan Petrescu: A înjurat arbitrii, cineva trebuie să ia măsuri

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, trimis în tribună la meciul cu CSM Poli Iaşi, a înjurat arbitrii şi consideră că trebuie luate măsuri împotriva acestuia.

"Metodele astea au fost brevetate acum mulţi ani. Nu mă interesează aceste acuzaţii, problema este că unii chiar consideră că-şi pot permite orice. Petrescu a înjurat de morţi arbitrii. Că îi înjură pe jucători, e treaba lui. Nu e normal. Totul e o regie. De ce nu îl înjură pe Deac? Pentru că nu i-ar permite. Am lucrat cu Petrescu. Îl înjura pe Epaminonda pentru că ştia că nu îi răspunde. Pe Maftei nu îl înjura, i-a spus că nu poate juca fotbal aşa. Eu am fost suspendat o lună că m-am bucurat excesiv la un gol. Cred că cineva trebuie să ia măsuri împotriva lui. E un fost mare jucător, un antrenor de geniu, dar aşa ceva nu se poate permite. Pe acelaşi Petrescu, la meciul tur, nu l-am auzit aşa vehement. Pentru că punctul de pe Arena Naţională l-a luat după o mare eroare de arbitraj. Rămâne de văzut dacă înjurăturile cu morţi sunt trecute cu vederea", a declarat Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă înainte de meciul cu FC Viitorul.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost trimis în tribună la meciul cu CSM Poli Iaşi, scor 2-1, pentru proteste.


Petrescu a declarat, vineri seară, că echipa CFR Cluj a fost dezavantajată de arbitraj la meciul cu CSM Poli Iaşi, apreciind că jucătorii săi au "fost făcuţi pilaf" de arbitrul Iulian Călin.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CSM Poli Iaşi, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+3.

Ultimele Stiri
abonare newsletter