Sport

U-BT se califică în fazele eliminatorii FIBA Europe Cup

Echipa U-Banca Transilvania a câștigat meciul împotriva formației Keravnos Nicosia, 77-71 (17-17, 19-19, 15-22, 26-13) și s-a calificat în fazele eliminatorii FIBA Europe Cup.

Angajarea simbolică a fost făcută de Simona Halep, numărul 2 în lume, prezentă la Cluj-Napoca pentru meciul România-Canada din Fed Cup.

”Tot timpul e bine cand câștigi și când îți îndeplinești unul dintre obiective. Ma bucur că am reușit să ne păstrăm calmul pe finalul meciului, cand mai erau 5-6 minute si ne conduceau chiar și la opt puncte, dacă nu mă înșel. Nu am renunțat nicio secundă, au venit niște faze importante în apărare în special și am înscris niște coșuri ușoare pe tranziție. Mă bucur că am stat tari din punct de vedere mental și am reușit să câștigăm și să ne calificăm în optimile de finală. Putem cădea cu oricine, sunt 15 echipe lângă noi cu care putem cădea. Vom vedea care vor fi sorții, care ne va fi norocul. Evident, nu ne vom mulțumi doar cu calificare în optimi, ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă, cu siguranță vom aborda la victorie următoarea manșă!” a declarat după meci, antrenorul echipei clujene, Mihai Silvășan. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter