Sport

Kapetanos îl înlocuieşte pe Bjelanovic

<p><img src="documente/stories/02_februarie/01_ziua/kapetanos.jpg" border="0" align="left" />Atacantul grec Pantelis Kapetanos (foto) a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu campioana CFR Cluj.</p> <p>Fostul atacant al Stelei a ajuns în cele din urmă în Gruia, deşi era dat de presa centrală ca şi transferat la gruparea cipriotă Anorthosis Famagusta. Grecul a venit în România în 2008 şi a fost cel mai prolific marcator străin al Stelei, cu 27 de goluri în 65 de meciuri. Folosit ca titular în doar 4 meciuri din primele 18 etape şi plecat din Ghencea deoarece nu a acceptat micşorarea salariului, Kapetanos a părăsit în această iarnă Steaua şi se afla în căutarea unei echipe. CFR l-a cedat pe Saşa Bjelanovic la Atalanta Bergamo, iar oficialii din Gruia se aflau în căutarea unui vârf valoros, care să-l înlocuiască pe croat.</p>

Kapetanos are 27 de ani şi patru selecţii la naţionala Greciei, alături de care a participat la Campionatul Mondial din 2010 din Africa de Sud, unde a bifat o partidă. A fost format de FC Kozanis şi a mai jucat în carieră la Iraklis Salonic şi AEK Atena, strângând 101 meciuri şi 14 goluri în prima ligă din Grecia.

Arpad Paszkany, finanţatorul CFR-ului, a declarat că Pantelis Kapetanos îl înlocuieşte pe Bjelanovic, care nu a dat randamentul la care se aşteptau oficialii din Gruia când l-au transferat de la Vicenza. Noul vârf al „feroviarilor“ este cotat de transfermarkt.de, site german specializat în transferuri, la valoarea de 2 milioane de euro. Patronul CFR-ului a mai spus că nu va mai transfera atacanţi, decât în cazul în care va fi vândut Lacina Traore.

Ultimele Stiri
abonare newsletter