monitorulcj.ro Menu

Sport

Silvășan, înainte de meciul cu Belfius: ”Totul depinde de noi!”

U-Banca Transilvania va juca pe data de 31 ianuarie, împotriva formației Belfius Mons Hainaut, un meci extrem de important pentru calificarea din faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

sursă foto: u-bt.ro

Meciul contează pentru etapa a 5-a a Grupei L și se va disputa la Sala Polivalentă miercuri, cu începere de la ora 20.

 

 

”Este foarte importantă victoria în meciul de mâine pentru calificare, ne dorim să ne calificăm mai departe, dar pentru asta trebuie să câștigăm ultimele două meciuri din grupă. Băieții au înțeles asta și cred eu că vom fi OK la ora meciului, vom face tot ce ține de noi ca să reușim. Ne avantajează acest program cu ultimele două meciuri acasă, însă nu știu dacă nu ne-a dezavantajat faptul că am jucat trei în deplasare... Acesta e programul, nu ne plângem, îl respectăm și mă bucur că suntem în poziția în care totul depinde de noi, dacă învingem în meciurile de acasă suntem calificați. 

Belgienii sunt o echipă imprevizibilă, care poate juca foarte bine, cum au făcut cu Donar Groningen acasă, i-au bătut fără drept de apel, sau o echipă care poate juca destul de rău, cum au făcut-o cu Keravnos. Treaba noastră e să îi facem să joace rău, să aibă procentaje mai slabe ca de obicei, ei se bazează mult pe aruncări, au trei jucători care au majoritatea mingilor în atac și sperăm să îi facem pe acei jucători să aibă procentaje cât mai slabe” a declarat pentru site-ul oficial al clubului, tehnicianul Mihai Silvășan.

 

În tur, U-Banca Transilvania s-a impus în Belgia cu 85-81. În clasamentul grupei Belfius, U-BT ocupă ultimul loc din grupă, cu o singură victorie și trei înfrângeri, în timp ce echipa noastră este pe locul secund, cu două victorii și tot atâtea înfrângeri.