Sport

Va ajunge Moruțan la FCSB? ”Până joi iau o decizie”

La doar 18 ani, clujeanul Olimpiu Moruțan se pregătește să își aleagă viitoarea echipă.

sursă foto: gsp.ro sursă foto: gsp.ro

Tânărul și-a început cariera la Universitatea Cluj și joacă la FC Botoșani din 2016, unde a reușit evolueze în 21 de meciuri și să își treacă în cont 2 goluri.

”Sunt în vacanță și sunt foarte fericit. Până joi voi lua o decizie, însă balanța se înclină spre FCSB, 90%. Am vorbit și cu părinții mei, dar nu o să merg cu ei la București, ci cu impresarul meu. Și familia mea a avut un cuvânt de spus în alegerea asta. Nu m-am gândit eu la început de sezon că voi fi curtat de Steaua, dar cu multă muncă orice vis se îndeplinește. Sunt foarte fericit că la 18 ani mă vrea FCSB, o echipă foarte mare. Țin să precizez că doar din vară voi merge acolo. Îmi doresc să joc în Champions League, Europe League, dar pentru asta mai e mult de muncit în fiecare zi.” a declarat pentru Sport.ro, Moruțan.


Întrebat dacă la 18 ani ar putea face fața unei echipe precum Steaua, Moruțan a mărturisit: ”Da, o să fie puțin greu. Dar e bine că rămân până în vara la FC Botoșani că mai prind experiență și o să merg mai bine pregătit. Să joci în Liga I nu e ușor, dar eu zic că am făcut față anul acesta.”

Moruțan a fost dorit de mai multe echipe din străinătate, printre care Atalanta, PSV Eindhoven, Șahtior Donețk sau Dinamo Kiev. Este cotat la 600.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter