Sport

Handbal: ”U” Cluj a egalat-o pe HC Zalău în ultima secundă

Echipa de handbal feminin, Universitatea Cluj și-a egalat adversara în ultimele secunde ale meciului, scor final 21-21 (9-13).

”U” Cluj ”U” Cluj

Meciul dintre cele două formații a fost extrem de echilibrat în prima repriză. În a doua parte sălăjencele au reușit, aproape mereu, să aibă un avantaj de minim trei goluri.

Nemulțumit de arbitraj, antrenorul formației HC Zalău, Tadici a fost ținut cu greu de stewarzi pentru a nu ajunge la cei doi arbitri, Harabagiu și Stănescu.


Senocico a fost principala marcatoare a Universității din meciul cu HC Zalău, 7 goluri a înscris sportiva de 35 ani. Din tabăra clujenecelor s-au mai evidențiat Diana Lazăr (4 goluri), Ana Maria Berbece (3 goluri), Raluca Petruș (3 goluri), Florin Chinoan (2 goluri), Abigail Vălean (2 goluri).

Tehnicianul formației clujene, Alin Bondar a declarat după meci: ”Pentru mine meciul a fost foarte frumos. După meciul de la Slatina echipa noastră a fost extrem de demoralizată, chiar și jucătoarele cu experiență aveau lacrimi în ochi, însă eu le-am zis că întotdeauna un gol luat în ultima secundă se va întoarce. Am dat un gol în ultima secundă, și ce gol! Poate fi momentul nostru și sperăm din totul sufletul ca de azi să urcăm. Fanii au făcut diferența, ați văzut ce înseamnă să dai un gol și sala să bubuie. Suntem într-un moment greu, se poate trece peste doar împreună. Cât despre ultima fază din care am egalat, Seno a vrut să o facem, ea a insistat. Este golul ei, este decizia ei.”


Jucătoarea Mihaela Ani-Senocico a reușit golul din ultimele secunde dintr-o fază extrem de spectaculoasă.

”Contează enorm acest puncte obținut, ne-a dat încredere pentru ce urmează. Tot timpul ne-a ieșit această fază și am zis că de ce să nu încercăm, e ultima fază a jocului. Dacă nu riști, nu câștigi. Mă bucur, de asemenea, extrem de mult de publicul minunat pe care l-am avut lângă noi în această seară, și de faptul că nu ne-am dat bătute și am luptat până la final.” a mărturisit Seno.


Universitatea este pe locul 12 în clasament, iar în etapa următoare ”studentele” se vor duela, în deplasare, cu CSM București, campioana României.

Ultimele Stiri
abonare newsletter