monitorulcj.ro Menu
Sport

Renault celebrează 40 de ani de succes în Formula 1 (P)

Renault aduce la Cluj unul dintre cele mai avansate simulatoare de racing din lume, același pe care piloții Renault se antrenează pentru etapele de Grand Prix.

Renault aduce la Cluj unul dintre cele mai avansate simulatoare de racing din lume, același pe care piloții Renault se antrenează pentru etapele de Grand Prix

O experiență Renault Sport completă, prin testarea modelelor sportive ale mărcii. Renault aduce mai aproape de pasionați un simulator profesional Vesaro.
Renault sărbătoreşte 40 de ani de prezenţă în Formula 1 şi aduce la Cluj unul dintre cele mai avansate simulatoare de racing din lume, același pe care piloții Renault se antrenează pentru etapele de Grand Prix.

Între 27 – 29 octombrie, Renault organizează sesiuni de test‑drive cu toată gama de modele, inclusiv modelele RS, în parcarea Mall VIV­O Cluj. Programul evenimentului este: Vineri – Duminică, de la 10:00 – 20:00.


Pasionaţii de motorsport vor putea să descopere şi Noul Renault MEGANE R.S. printr‑o experienţă VR direct de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Renault are Formula 1 adânc înrădăcinată în ADN‑ul său. Constructorul francez a introdus conceptul de supraalimentare în Formula 1 modernă în 1977, a câştigat Grand Prix‑uri, cu şi fără turbo, şi a fost întotdeauna un pionier în dezvoltarea de noi tehnologii pentru Formula 1.


Totodată cei care vor vizita standul au posibilitatea de a descoperi și de a testa Gama Renault și vor fi înscriși automat la tombola organizată.

Vor fi prezente modelele Renault, iar clientii vor beneficia de oferte speciale.

Etichete: renault