Sport

Fost jucător la CFR Cluj, întâmpinat de fani cu un mesaj rasist: "Țiganul" - FOTO

Un banner cu mesajul "De Zerbi ţiganul" a fost afişat în apropiere de Stadio Ciro Vigorito, după ce clubul Benevento a anunţat numirea fostului jucător al CFR Cluj la conducerea tehnică a echipei la care evoluează şi Geogre Puşcaş.

Gazzetta dello Sport a notat că aversiunea fanilor faţă de noul tehnician datează din sezonul 2015/2016, când Foggia antrenată de De Zerbi a contestat promovarea echipei Benevento în Serie B, scrie news.ro.

Roberto De Zerbi a fost numit, luni seară, la conducerea tehnică a celei mai slabe echipe din Serie A, Benevento. Nou-promovata Benevento este ultima în Serie A după nouă etape, fără victorie şi cu doar două goluri marcate (22 primite).


De Zerbi îl înlocuieşte pe Marco Baroni, 54 de ani, tehnicianul care a promovat echipa.

Roberto De Zerbi, în vârstă de 38 de ani, a evoluat, printre altele, la echipe ca Foggia, Catania, Napoli. Cu CFR Cluj a câştigat două titluri, în 2010 şi 2012 şi Cupa României, în 2010.


Cea mai imporantă echipă antrenată de el a fost Palermo, în prima ligă italiană. De Zerbi a preluat formaţia la 6 septembrie 2016, înlocuindu-l pe Davide Ballardini, dar a fost demis după nici trei luni.

Etichete: cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter