Sport

”U” Cluj, victorie cu ultima clasată

Universitatea Cluj a învins-o pe FC Avrig, cu scorul de 4-0, pe Cluj-Arena.

sursă foto: fcuniversitatea.ro sursă foto: fcuniversitatea.ro

Golurile partidei au fost marcate de Octavian Ursu, care a reușit o dublă (minutul 39 și 52), Mihai Onicaș (minutul 59) și Giurgiu (minutul 69, penalty).

Pe finalul primei reprize, Răzvan Greu a ieșit de pe teren accidentat. Ursu a fost aproape de un ”hattrick” în repriza a doua. De asemenea, tânărul Hațiegan a fost aproape să înscrie în minutul 81.


“Am făcut o primă repriză slabă, în care am controlat jocul, dar nu am fost destul de periculoși. După pauză am jucat mult mai bine, însă poate și pe fondul căderii fizice a oaspeților. A fost un meci în care am marcat patru goluri și vreau să-i felicit pe jucători, pentru că și-au creat numeroase alte ocazii. Ca să câștigăm următoarele partide trebuie să arătăm mai bine decât astăzi. Ne gândim acum doar la meciul de la Iernut, din etapa următoare, unde trebuie să legăm o nouă victorie”, a declarat Falub, după meci, pentru site-ul oficial al clubului clujean.

În urma acestei victorii, Universitatea Cluj a urcat pe locul 4 în clasamentul din Liga a III-a, la două puncte de liderul Performanța Ighiu.


“U” Cluj: Călin Albuț – Takacs (73, Chiș), Mihai Onicaș, Abrudan, Irimie – Giurgiu (C), Micaș (70, Hațiegan) – Hordouan, Răzvan Greu (45, Lemnaru), Octavian Ursu – Goga

FC Avrig: Samoilă – Natea, Pavel, Popa, Gombar – Simion, Luca, Lascu, Radu, Ungurianu – Coman

Ultimele Stiri
abonare newsletter