Sport

La 53 de ani, patronul Sănătății Cluj visează încă să-i dea gol FCSB-ului

Sănătatea Cluj o va întâlni pe FCSB, în 16-imile Cupei României

Mai în glumă, mai în serios, patronul Sănătății, Aurelian Ghișa a mărturisit că dacă partida intră în prelungiri își va face apariția și el în teren și va încerca să marchez golul victoriei.

"Ideal ar fi să facem un egal și să intrăm în prelungiri. Nu cred că sunt pregătit să intru, cu toate că mă antrenez. Dacă ajungem în prelungiri, promit că intru și poate o să dau și golul victoriei", a fost declarația amuzantă a lui Ghișa. 


 "Ne bucurăm! În primul rând, pentru că este Steaua, în al doilea rând este o candidată la primăvara europeană și, nu în ultimul rând, ni se acordă o revanșă după partida de la Buzău. Iată că după atâta dăruire şi eforturi am fost răsplătiți la tragerea la sorți", spune încântat patronul celor de la Sănătatea.

Clubul clujean ar fi depus deja cererea pentru a juca partida pe Cluj-Arena, însă steliști au venit cu o altă propunere.


”Au sunat cei de la Steaua să întrebe unde se va desfășura meciul. Le-am spus că am avut discuții cu cei de la Cluj Arena și că meciul se va disputa acolo, iar apoi a venit întrebarea dacă am fi de acord să jucăm la București, pe Arena Națională sau pe orice alt stadion am dori noi. Le-am spus că ne vom gândi și le vom da un răspuns, dar că, în principiu, vom juca la Cluj. Pot să zic că 99% jocul va avea loc pe Cluj Arena, în fața propriilor suporteri. Vrem ca lumea să se mobilizeze și să vină să ne susțină pe acest stadion. În 2011, Steaua nu a fost de acord să vină la Cluj, noi chiar puteam inaugura Cluj Arena atunci, țin foarte bine minte, și du-te, tu, Sănătatea la Buzău cu autocare și hoteluri și așa mai departe. Acum vom face tot ce se poate pentru a câștiga și, de ce nu, să ne luăm revanșa față de acel meci”, a spus pentru cjsport.ro, patronul Sănătății, Aurelian Ghișa.

Sănătatea a mai evoluat, în trecut, împotriva formației din București. De asemenea, în anul 2011, echipa lui Gigi Becali s-a impus cu 4-0, tot în Cupa României.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter