Sport

Falub: ”Jucătorii Universității trebuie să știe că Liga a 3-a e altceva”

Universitatea continuă să piardă puncte în Liga a III-a.

În ultima partidă, formația clujeană a reușit doar o remiză împotriva adversarei Sănătatea Cluj, scor final 0-0.

Deși ocaziile nu au lipsit, jucătorii Universității nu au reușit să se întoarcă acasă cu cele 3 puncte esențiale.


”Important este să promovăm”

“Meritam să câștigăm, pentru că am avut multe ocazii, chiar dacă nu am reușit un joc strălucit. Astăzi ne-a lipsit norocul. Am dominat partida și am încercat să jucăm în fața unei echipe care s-a apărat bine, dar nu ne-a pus probleme deosebite. Am obținut doar un punct și mergem mai departe, important e să promovăm, asta ne interesează. Campionatul nu e atât de ușor pe cât se așteptau mulți, dar vom lupta până la capăt. Sunt echipe bune, precum Perfomanța Ighiu, care ne-a pus probleme, chiar dacă am învins-o. Sănătatea și-a dorit mult de la acest meci, poate a fost cel mai important pentru ei. Trebuie să uităm ce a fost anul trecut și să ne gândim că Liga a 3-a e altceva”, a declarat tehnicianul, Adrian Falub, după meci.


Antrenorul Sănătății Cluj, mulțumit

”A fost un punct muncit, mulțumitor, oricine putea câștiga acest meci. Pe final au avut ei 10 minute când pot să spun că norocul a ținut cu noi, dar ăsta e sistemul nostru, ne place să fim dominați și să jucăm pe contraatac. E un rezultat mulțumitor, băieții s-au dăruit și acest punct ne dă încredere pe viitor. Sunt ferm convins că dacă băieții vor juca cu aceeași ardoare de acum încolo o să câștigăm multe meciuri”, a declarat antrenorul Sănătății, Csaba Kis.


FC Universitatea Cluj a coborât în clasament pe locul 4, cu 11 puncte. În partida următoare echipa clujeană o va întâlni pe FC Avrig, pe Cluj-Arena, de la ora 15:00.

“U”: Albuț – Takacs, Onicaș, Abrudan, Manu (69, Irimie) – Giurgiu (C), Micaș (85, Moldoveanu) – Hordouan, Greu (49, Florescu), Goga – Hațiegan (69, Lemac).

Ultimele Stiri
abonare newsletter