Sport

Meciul CFR Cluj-FCSB se va disputa cu casa închisă. Mureşan continuă să-i "înţepe" pe rivali

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, că toate bieltele puse în vânzare pentru meciul cu FCSB s-au epuizat şi gruparea ardeleană a realizat încasări de peste 100.000 de euro cu ocazia acestei partide.

E «sold out». De ieri nu se mai găseşte niciun bilet. De mult nu a mai fost aşa, poate din Champions League. Trebuie să recunoaştem că cea mai bună reţetă la meciurile din campionat am avut-o cu Steaua. De data asta, probabil datorită locurilor ocupate în clasament de cele două echipe, intereseul e mult mai mare şi stadionul e «full». Peste 16.000 de spectatori vor fi în tribune. Reţeta financiară este de peste 100.000 de euro", a declarat Mureşan, la Digi Sport.

Mureşan a continuat să-i "înţepe" pe rivalii de la FCSB înaintea meciului de joi, spunând că îşi doreşte ca formaţia sa să învingă fără greşeli de arbitraj, dar dacă acestea vor fi, să fie în favoarea ardelenilor.


"Doresc să câştigăm fără greşeli de arbitraj, dar dacă e să fie, să fie pentru noi. Pot să-mi permit chestia asta, eu ţin cu echipa mea", a declarat Mureşan, la Digi Sport.

Miercuri, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a ţinut să participe la conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu CFR Cluj, pentru a-şi exprima îngrijorarea cu privire la arbitrajele din Liga I, care avantajează rivala din Cluj-Napoca şi dezavantajează echipa sa.


Rugat să comenteze afirmaţia preşedintelui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, care a spus zilele trecute că vrea să câştige partida cu FCSB dintr-un penalti, Stoica a spus: "Nu mă miră, dacă aşa au fost învăţaţi să câştige în istoria clubului numai cu penaltiuri în minutul 93. Şi-au permis să facă orice. Am crezut că s-au terminat vremurile alea."

Mureşan a catalogat drept incorecte aceste afirmaţii.


"Eu îmi doresc să câştig. Şi din penalti, importantă e victoria. E foarte incorect. Mesajul era pentru arbitri. Ei pun presiune pe arbitri, nu pe jucători. Dar nu cred că arbitrul Ovidiu Haţegan se va lăsa influenţat", a precizat oficialul ardelenilor.

Meciul CFR Cluj - FCSB se va disputa, joi, de la 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I.

Ultimele Stiri
abonare newsletter