Sport

Răspunsul CFR Cluj la atacurile steliștilor: "Să-i batem cu 1-0, DIN PENALTI"

Iuliu Mureşan îşi doreşte ca echipa CFR Cluj să învingă pe FCSB cu 1-0, iar golul să fie marcat din penalti.

sursa foto sportpesurse.ro sursa foto sportpesurse.ro

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a răspuns criticilor formulate de rivalii de la FCSB, potrivit cărora ardelenii beneficiază de arbitraje favorabile în Liga I, precizând că îşi doreşte să câştige meciul direct de joi cu un gol marcat din penalti.

Iuliu Mureșan, președintele CFR Cluj, le-a răspuns steliștilor, după acuzele acestora că formația din Gruia "lucrează la arbitraje".


"Suporterii echipei care pierde meciuri înjură mereu, din păcate. Nu poți gestiona situația cu suporterii echipei adverse. În altă ordine de idei, ieri a fost penalti. Marc a și recunoscut. Omrani a lovit primul mingea, iar Marc a dat în piciorul lui. Becali vrea să pună presiune pe arbitri, sunt declarații cu scop psihologic. Altfel, nu are dreptate deloc, noi nu am primit penalti-uri de complezență. În meciul cu Botoșani am avut penalty clar neacordat, plus că s-a dat eliminare aiurea la Omrani. Știți cum este, dacă la final faci un clasament, ies greșeli plus-minus unu. Dacă cineva mai crede în ziua de astăzi că un club poate lucra cu arbitri, se înșeală grav. Tocmai pentru că se luptă cu noi și noi suntem pe primul loc, de aia ne atacă. Eu vă spun că nimeni nu poate să facă aranjamente. Nici nu cred că cei de la Steaua, Dinamo sau Craiova își asumă acest lucru, poate mai comenteaza cineva așa. În România, organele statului sunt foarte puternice, se ascultă multe telefoane. Vă spun o realitate. Dacă făceam așa ceva, nu cred că astăzi mai puteam să discutăm la telefon. Va fi un meci greu cu Steaua, va fi greu și pentru ei. Dar ca să fac o glumă, spun că mi-ar plăcea să batem cu penalti. 1-0 greu din penalti. Dintr-un penalti corect, nu contează! Asta ca să le răspund celor care vorbesc mereu de arbitraj. Ar trebui să ne vedem de treburile noastre, nu să dăm vina pe alte lucruri. Când echipa nu merge, nu alții sunt vinovați. Nu e un meci decisiv, mai e mult până la play off. Să nu uităm că în play off se vor înjumătăți punctele. Noi avem încă emoții și în privința play off-ului, încă nu suntem la jumătatea sezonului regulat, mai sunt multe meciuri de jucat. Obiectivul în acest moment este să prindem primele 6 locuri. Steaua are un lot valoros, cum avem și noi. Aseară au jucat cu mai multe rezerve și au făcut un meci foarte bun", a spus Iuliu Mureșan la Pro X.

abonare newsletter