Sport

Dan Petrescu s-a ales cu o poreclă de la Becali, după o nouă victorie a CFR Cluj în Liga I

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a poreclit pe Dan Petrescu, antrenorul rivalei CFR Cluj, Dan Penalti, pentru că echipa pregătită de acesta primeşte lovituri de la 11 metri la fiecare partidă.

sursa foto fanatik sursa foto fanatik

"Aşa se joacă fotbal, spectacol, frumos. Să aştepţi tot timpul ca să primeşti 11 metri ca să câştigi... Ăla-i fotbal? Altfel nu poţi să câştigi. Ăsta-i fotbal, dai 4 goluri, cinci goluri. «Nu, că stai puţin, mie trebuie să-mi dai 11 metri, că aşa e, obligatoriu. Că dacă nu-mi dai mie 11 metri, aaa, păi eu sunt Dan Petrescu, păi mă supăr şi plec din România». E fericit, nu? El e Gigi Penalti. Nu-i mai zicem Dan Petrescu îi spunem Gigi... îi spunem Dan Penalti. El vrea numai penaltiuri. Vrei numai penalti? Dacă nu-i dă un penalti la un meci o să vedeţi ce scandal o să facă. O să zică «mă supăr şi plec din România», înjură arbitri.  El nu trebuie să stea pe bancă, că îi dă arbitrul penalti. Ce fericit poţi să fii în România, când vezi numai penalti, penalti, penalti? Dan Penalti o să-i zic de-acum încolo", a declarat Becali, citat de news.ro, după ce FCSB a învins, duminică, pe Gaz Metan Mediaş, cu 4-0, în etapa a X-a.

El consideră că valoarea noului selecţioner Cosmin Contra se va vedea când Dinamo va înregistra rezultate slabe după plecarea antrenorului: "Contra nu are cum să nu facă performanţă, e antrenor, vede. De-acum încolo o să vedeţi ce a făcut la Dinamo. De-acum încolo o să vedeţi!"


Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care unicul gol a fost marcat din penalti. Golul a fost înscris de Deac, în minutul 71, dintr-un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Marc la Omrani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter