Sport

Volei masculin: ”U” Cluj are un nou antrenor

Echipa de volei masculin Universitatea Cluj a semnat cu un nou antrenor, este vorba despre tehnicianul Răzvan Parpală.

,,Cunosc majoritatea jucătorilor, dar avem în vedere și câteva transferuri pentru a face un lot competitiv. Obiectivul pentru anul acesta este să rămânem în A1. Am venit cu o poftă de muncă și sperăm să facem treabă bună în noul sezon competițional”, a declarat antrenorul Răzvan Parpală, pentru site-ul oficial al clubului.

Parpală este din Constanța și ultima oară a fost pe banca tehnică a echipei Banatul Caransebeș. De asemenea, pe parcursul întregi carieri Parpală a mai fost antrenor secund la formația Tomis Constanța și antrenor principal la lotul de juniori.


Echipa de volei ”U” Cluj a promovat în Divizia A1 după ce formația Știința Bacău a decis să se retragă.

,Mă bucur foarte mult că a acceptat să vină la noi, mai ales din cauza faptului că, din nou, avem o misiune imposibilă pe care împreună trebuie să o facem posibilă. Niciun club care se respectă nu poate refuza un loc în Divizia A1, dar situația în care am fost puși este nefericită și acum nu găsim jucători. Având în vedere că există persoane potente financiar, care se uită din nou la noi, trebuie să profităm de șansa pe care o avem pentru a ne atinge obiectivul. Staff-ul este unul tânăr și sperăm să fim atât de dinamici încât să putem să ducem împreună lucrurile la bun sfârșit și la rezultatul dorit de toți”, a spus Bogdan Ungureanu, managerul echipei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter