Sport

FC Universitatea Cluj merge în turul 4 al Cupei României

Formația ”U” Cluj a reușit să o învingă pe Fotbal Comuna Rece, cu un scor de 5-1, pe Cluj-Arena.

Golurile partidei au fost marcate de Micaș (29), Ursu (65), Hațiegan (69), Lemac (79), și Goga (89).

“Ne luptăm cu nivelul de dorință, de implicare în joc până în ultimul minut, dar sunt mulțumit și de prima repriză, exceptând acele “scurtcircuite” care au avut loc. Până la urmă ne-am revenit și s-a văzut diferența de valoare dintre cele două echipe. Meciurile următoare vor fi la fel de grele, pentru că toate echipele vor încerca să fie la același nivel cu noi, vor încerca să ne încurce. Tratăm cu multă seriozitate Cupa României, dar și partidele din campionat, deoarece ne dorim să ajungem cât mai departe în această competiție și să promovăm.” a declarat tehnicianul Marius Popescu, la final de partidă, pentru site-ul oficial al clubului.


Florescu, transfer important pentru „U”

”Sosirea lui Florescu a creat un impact pozitiv în vestiar și pe teren, e un transfer foarte bun. El mai are nevoie de unul sau două meciuri pentru a fi în formă, dar sunt convins că ne va ajuta foarte mult” a mai adăugat Popescu.


În lotul convocat de ”Papi” a fost prezent și jucătorul George Florescu, care revine la Universitatea după o pauză lungă de 13 ani.

”Nu am început meciul cum ne-am dorit”


“După trei luni de pauză, am nevoie de meciuri ca să îmi reintru în ritm. Mă bucur că am câștigat și am reușit să ne calificăm în turul următor, chiar dacă nu am început meciul așa cum ne-am fi dorit. În perioada următoare vom lucra asupra relațiilor de joc și o să le perfecționăm, cu siguranță, pentru că sunt foarte mulți jucători tineri, câteva achiziții, aici referindu-mă și la mine, iar acest detaliu e vizibil. Trebuie să încep să îi cunosc mai bine pe colegii mei, ei pe pe mine și să facem treabă bună de acum înainte. E un sentiment aparte să revii la clubul la care ai crescut. Am revenit pentru că mi-a fost prezentat un proiect foarte serios și voi încerca să pun umărul la promovarea în liga secundă, iar apoi la revenirea Universității în Liga 1”, a completat mijlocașul sosit de la Omonia Nicosia.

Următoarea partidă din campionat a “Șepcilor roșii” este programată sâmbătă, la Tășnad, cu Unirea. Întâlnirea va începe la ora 17:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter