Sport

Barro: ”U-BT va avea cea mai grea misiune sezonul acesta”

Ousmane Barro, alături de U-BT se află în cantonament la Cheile Grădiștei.

Pivotul Universității recunoaște că îi așteaptă un sezon extrem de greu.

Ousmane Barro a declarat pentru site-ul oficial al clubului: ”Este bine că sunt la Cluj, la această echipă, mă simt bine în această postură. Este adevărat, nu este aceeași echipă față de cea care a încheiat sezonul, însă sunt bucuros că sunt aici. Acum, este o echipă nouă, trebuie să învățăm fiecare despre ceilalți, vom vedea cum va fi... Dintre toate echipele din ligă, noi vom avea cea mai dificilă misiune, pentru că noi suntem cei pe care toți competitorii din ligă vor să îi învingă! Toată lumea va dori să ne distrugă! Prin urmare, trebuie să fim pregătiți pentru un lung sezon de luptă! Nu cred că se poate vorbi despre un timp limită pentru a atinge cel mai bun nivel de joc. Depinde de sacrificiul pe care fiecare jucător în parte îl va face pentru binele echipei.


Întrebat despre Champions League, Barro a mărturisit: ”Este o competiție bună pentru orice echipă. Bineînțeles, trebuie întâi să ne calificăm în sezonul regulat pentru a considera că este bună și pentru noi. Iar cât despre adversar, nu cred că este important cu cine jucăm. În primul rând, trebuie să trecem de acest adversar, apoi să ne calificăm în sezonul regulat, abia pe urmă putem să ne gândim la alte obiective pe care să ni le trasăm.”

Barro (32 de ani) din 2013 evoluează în România, la BC Mureș și Pitești. În 2016 a venit la U-BT, formație cu care a reușit să câștige tot ce era pus în joc.


Jucătorul Universității a rămas, de asemenea, uimit de atmosfera creată de suporterii clujeni în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, a declarat: ”Atmosfera din Sala Sporturilor ”Horia Demian” a fost una fantastică! Dacă vom reuși să umplem și Sala Polivalentă și să avem aceeași atmosferă, va fi ceva nemaipomenit! Le mulțumesc pentru sprijinul de care am avut parte și sper ca noul sezon să fie unul cu mult mai bun!”

Cluj-Napoca va găzdui în perioada 1-7 septembrie competiția Eurobasket 2017. România a fost repartizată în Grupa C. Barro a mărturisit: ”Baschetul este un joc în care depinde foarte mult starea de moment a celor două adversare, astfel încât toată lumea are șansa ei... E foarte bine pentru Cluj că găzduiește o asemenea competiție. Este un bun prilej pentru oraș să se promoveze și este o ocazie bună și pentru baschetul românesc de a se face cunoscut.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter