Sport

CFR este lider în Liga 1

Formația CFR Cluj domină clasamentul din Liga I, cu 16 puncte.

Echipa în cele șase meciuri jucate a reușit să marcheze 11 goluri, și să primească unul singur.

Datorită rezultatelor, CFR Cluj nu este văzută bine de restul formațiilor din Liga 1. Tocmai din acest motiv la ultima conferință de presă antrenorul echipei clujene, Dan Petrescu, a răbufnit: ” ”Când face Steaua egal cu Astra, e vina noastră. Când Dinamo pierde la Iaşi, e vina noastră. Spuneţi-mi unde greşim noi. Toată lumea ne atacă, dar suntem în România. Într-o ţară civilizată nu se întâmplă aşa ceva. Eu mă concentrez doar pe CFR, ce vină avem noi că ei nu sunt în stare să câştige meciuri? Am văzut că se comentează şi pe Facebook-uri. Mi se pare jenant, toată lumea vorbeşte de noi că nu ştiu ce facem.”


Becali, atac dur la adresa CFR-ului

Formația FCSB, una dintre contracandidatele la titlu din acest sezon, a mărturisit că Petrescu pune presiune pe arbitri. Becali a declarat pentru prosport: ” "Când spune Dan Petrescu că îi vine să plece din ţara asta (n.r. apropo de criticile la care e supusă CFR-ul), vreau să îl întreb pe el: dacă era în locul meu!? Ei primesc un penalty gratuit, iar mie mi se anulează un gol valabil. Asta într-o etapă, că Golofca a dat gol valabil. Deci se face diferenţă de 4 puncte într-o etapă, adică înjumătăţite sunt două. Păi dacă la final pierd titlul la două puncte... Asta e o problemă! E normal ca noi să avem 11 metri clar la Tănase, iar ei să dea gol cu fault din atac în meciul cu Iaşiul. N-ai cum să nu-l vezi pe Mureşan că face fault în atac. Eu nu o să cred acum că le zice Vassaras. Tot românii le zic. E posibil să nu fie furăciune, dar noi dacă nu facem gălăgie... Dacă se greşeşte în favoarea Stelei, se face mare tam-tam. Atunci nu trebuie şi eu să-i felicit pe Mutu şi Contra pentru ce fac? Că e şi în avantajul meu. Eu vreau doar să nu-mi scoţi mingea din poartă!”


”Vor veni și momente grele”

CFR Cluj s-a distanțat cu 3 puncte de FC Botoșani, cu 4 puncte de formațiile CS U Craiova și FCSB. „Am avut patru deplasări şi două meciuri acasă cu Viitorul şi Dinamo, aşa că nu mă aşteptam deloc să avem acest parcurs. Dar o să vină momente grele, sunt convins. Acum ne iese jocul, ne ies toate, dar vor fi şi momente grele, poate chiar de la meciul următor cu Voluntari. Aţi văzut că Nouvier s-a accidentat, Vera probabil a jucat cu fractură la nas… Noi trebuie să rămânem concentraţi, motivaţi, să nu ne-o luăm în cap şi să încercăm să câştigăm cât mai multe meciuri” a mărturisit Petrescu la Look Tv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter