Sport

Butean, debut cu dreptul în Liga I

Mihai Butean, fostul jucător al Universității, a debutat, duminică, în Liga I.

Fundașul, în vârstă de 20 de ani, a evoluat pe parcursul întregii partide remarcându-se în diverse faze care îl aveau în vizor.

Butean a declarat pentru Monitorul de Cluj: ”Am fost foarte entuziasmat și mi-am dorit foarte mult să joc. Sper că am reușit să fac o impresie bună și să dau încredere antrenorului că se poate baza pe mine și în următoarele meciuri. A fost un meci greu cu formația Craiova, este o echipă bună care are pretenții. A fost un meci pe care am fi putut să îl câștigăm, dar și să-l pierdem.”


Astra va juca următorul meci, miercuri, de la ora 17:00, împotriva Concordiei. Butean a mărturisit: ”Sperăm să facem un meci bun în ciuda căldurii, trebuie să ne dozăm foarte bine efortul și să luăm cele 3 puncte. Îmi doresc să fim surpriza campionatului după întinerirea și reorganizare echipei. Să ne situăm pe un loc cât mai sus în clasament.”

Clujeanul a evoluat la echipa mare a Universității din anul 2015, iar din 1 iulie 2016 se află la formația Astra Giurgiu. În perioada lui Șumudică, Butean a fost împrumutat la echipa Academica Clinceni. Tânărul fotbalist are contrat cu Astra Giurgiu până în 2019. Sub comanda lui Edi Iordănescu, Astra Giurgiu a reușit, până la momentul actual, să adune 7 puncte, din două victorii, o înfrângere și un egal. Meciul dintre Craiova și Astra s-a terminat cu o remiză, scor final 1-1. Golurile partidei au fost marcate de Silviu Balaure în minutul 9, și de Mitriță în minutul 51.

Ultimele Stiri
abonare newsletter