Sport

Remiză albă pentru ”U” Cluj

Universitatea a reușit un egal, 0-0, în meciul amical cu formația Luceafărul Oradea.

Pe parcursul părții secunde au curs ocazii la ambele părți, însă nimic nu s-a concretizat.

”O echipă bună, cu foarte mulți jucători cu experiență în Liga 1. A fost un joc foarte bun din ambele părți, rezultatul cred că este echitabil. Noi am avut mai multe mai multe ocazii ca și ei. Dar eu cred că a fost un antrenament bun contra unei echipe care eu consider că anul acesta va face pasul spre Liga a II-a. Nu am remarcat pe nimeni în mod special, dar sunt jucători buni, cu experiență, de exemplu Giurgiu, Goga, Abrudan, în repriza a doua a intrat si Vali Lemnaru. Jucători care dacă sunt bine pregătiți pot face diferența și să rezolve ecuația promovări sezonul acesta.” a declarat după meci, antrenorul echipei Luceafărul Oradea, Cornel Țălnar.


Antrenorul Universității, Marius Popescu, s-a declarat extrem de mulțumit de această partidă: “A fost un test util, împotriva unei echipe cu jucători consacrați în Liga I și în Liga a II-a. Având în vedere că am făcut foarte multe schimbări și că suntem la început cu pregătirea, consider că ne-am prezentat bine, mai ales în primele 65-70 de minute. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor noștri cu experiență, dar și a lui Takacs, Onicaș, Lemac sau Cordoș, care, cred eu, vor avea un cuvânt important de spus în sezonul viitor. Am reușit în această pauză competițională să încropim un lot destul de valoros, de echilibrat. Suntem pe un drum bun, sper să progresăm la organizarea jocului și la tehnică, iar suporterii să ne fie alături, la fel ca până acum. Așteptăm și celelalte partide de verificare, în care, probabil, voi alinia alte formule de echipă. Voi continua să le dau încredere celor tineri, avem 8-9 juniori care vor fi rulați la echipa mare și mi-aș dori să văd că au atitudine.”

Universitatea Cluj, proaspăt promovată în Liga a III-a va avea un alt amical, miercuri, la Baza Sportivă ”Clujeana”, împotriva formației Sănătatea Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter