Sport

CFR a învins campioana FC Viitorul

Formația CFR Cluj a reușit să o învingă pe campioana en titre, FC Viitorul, cu un scor de 2-0, în etapa a doua a Ligii 1.

 

Primul gol a fost marcat de Urko Vera, fotbalistul aflat la debut la formația clujeană. În minutul 82, presat de Bokila, Boli își trimite mingea în propria poartă, după o neînțelegere cu Vâtcă.  


”De obicei primul meci acasă ca antrenor nu l-am câștigat niciodată. Mă bucur că am spart gheața și am câștigat primul meci acasă, mai ales că am jucat în fața campioanei, o echipă mai bună ca anul trecut, chiar dacă azi nu au arătat-o. Au venit Marius Constantin, Eric și n-au pierdut jucători. Atitudinea jucătorilor mei a fost foarte bună. Am studiat foarte mult jocul lui Gică, știam cum vor juca. Am încercat să profităm pe contraatac și de fazele fixe. Nu mă așteptam ca băieți să arate așa bine azi. Culio a jucat excelent. Bokila a venit foarte târziu, dar sunt jucători de valoare. Dar sperăm să găsim metodele potrivite.” a declarat extrem de mulțumit, antrenorul CFR-iștilor, Dan Petrescu.

Ibrahima Balde la CFR


La meciul de sâmbătă, în tribune, a fost prezent și Ibrahima Balde, ultimul transfer la CFR Cluj. ”Mulțumesc celor din conducere pentru că m-am bătut foarte mult pentru Balde, a fost foarte greu. Sigur nu o să-l bag de la început, dar când va fi gata fizic va face diferența. A fost o surpriză din partea conducerii. Chiar dacă a venit târziu, mai bine târziu decât niciodată.”

Întrebat de faza controversată din timpul meciului, când arbitrul Marius Avram a anulat un gol al clujenilor, Petrescu a mărturisit: ”Eu nu l-am întrebat dacă a fost sau nu gol. Eu l-am întrebat de ce a validat, și el și tușierul golul, și pe urmă l-a anulat. Și el a zis că sunt mai mulți arbitri și asta l-a ajutat. Arbitrajul, în opinia mea, nu a influențat rezultatul, pentru că nu țin minte o ocazie a Viitorului. A fost o victorie pe merit.”


Hagi, supărat pe jucători

Gică Hagi a fost vizibil supărat de atitudinea echipei sale. ”Felicit CFR-ul. Noi am lăsat de dorit, inexplicabil. Din păcate am făcut un meci slab. CFR s-a bătut, le-a ieșit ce au vrut. Noi nu am făcut nimic, ca să pot să comentez ceva. Nu putem să trăim cu ce am făcut anul trecut, din păcat, jucători erau cu ce am făcut anul trecut. Eu sper să ne trezim, să ne schimbăm atitudinea. Dar astăzi e doar un meci, trebuie să facem o analiză serioasă. Trebuie să luăm de la capăt modești. L-am felicitat pe Dan Petrescu.” a declarat după meci Hagi.


În următoare partidă, formația CFR Cluj va juca, în deplasare, împotriva echipei Gaz Metan Mediaș.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter