Sport

Handbal: Mihaela Ani-Senocico a revenit la ”U” Cluj

Jucătoarea Mihaela Ani-Senocico, în vârstă de 35 de ani, a revenit la Universitatea Cluj.

În 2014 Senocico s-a despărțit de echipă clujeană, unde a evoluat timp de 13 ani. În ultimele două sezoane handbalista a evoluat la HCM Râmnicu Vâlcea.

De asemenea și soțul ei Ioan-Ani Senocico a revenit la Universitatea, și este pregătit să antreneze echipa masculină.


”Vreau să continui activitatea de antrenor mai ales că am avut o perioadă bună la Vâlcea cu juniorii, cu care am ieşit vicecampioni. Eu sper să avem o colaborare bună şi pe termen lung, să am continuitate la echipă. În primul an va trebui să ne redresăm financiar, să avem stabilitate şi să ştim pe ce şi pe cine ne putem baza, urmând ca în următorii ani să ne gândim la promovare, că de promovat poţi să promovezi, dar ce faci după aceea? Anul acesta ne dorim să păstrăm lotul actual şi să mai aducem pe lângă câţiva jucători unde ne mai trebuie şi de anul viitor să încercăm să facem ceva.” a declarat Ioan-Ani Senocico, după semnarea contractului.

Noul antrenor va colabora cu fostul său coechipier Radu Samoilă, care va prelua funcția de președinte în cadrul clubului.


”Prioritatea noii conduceri va fi, în primul rând, stabilitatea financiară de care echipa aceasta nu a avut parte până acum și mai ales schimbarea percepției celor din afară asupra echipei noastre, în sensul că s-au făcut lucruri destul de proaste la nivel managerial în ultimii ani. Știu că va fi foarte greu să realizăm ceea ce ne propunem, dar este o provocare pentru mine și noul antrenor. Nu îmi propun țeluri mărețe, prioritatea zero este să îmi asigur un lot stabil și o situație financiară stabilă pentru că fără aceste lucruri nu se poate vorbi despre obiective de performanță. Urmează ca până la sfârșitul lunii să vedem ce lot formăm și să definitivăm conducerea tehnică și cea administrativă.” a declarat Radu Samoilă pentru site-ul oficial al clubului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter