Sport

Dan Petrescu a început curățenia la CFR Cluj?

Tehnicianul Dan Petrescu alcătuiește deja lista neagră la CFR Cluj.

Primul care nu a reușit să-l impresioneze pe ”bursuc” este chiar jucătorul transferat în pauza competițională, Sasa Balic.

Potrivit prosport, muntenegreanul nu a reușit să-l convingă pe Dan Petrescu în această perioadă de pregătire.


Balic a evoluat ultima dată în Bosnia, la FK Sarajevo, formație pentru care a evoluat 15 meciuri și a reușit să marcheze un gol. De asemenea, Balic are și 12 selecții în Naționala Muntenegrului. Cu toate acestea, jucătorul în vârstă de 27 de ani nu a reușit să fie pe placul lui Petrescu. Datorită faptului că dosarul fundașului nu a fost depus încă la LPF, CFR Cluj poate scăpa ușor de Balic.

În aceeași situație a lui Sasa, se regăsește și mijlocașul Laurențiu Rus și fundașul Andrei Peteleu. Ambii au concurențe serioase pe post după transferurile efectuate la echipă. Peteleu era cotat, ca și varianta a doua, chiar și când pe banca CFR-ului era Vasile Miriuță.


Petrescu s-a arătat extrem de pretențios chiar și în legătură cu transferurile făcute în această pauză competițională. ”Au venit prea mulți și prea târziu. Sunt obosiți și total nepregătiți. Prefer jucători ca Nistor. Mi-au venit jucători din copac, din Miami și din Las Vegas. Începe campionatul cam repede, și o să ne fie greu.” a declarat Petrescu pentru digisport.

CFR Cluj a reușit să transfere 15 jucători în această vară: Urko Vera, Marius Coman, Jeremy Bokila, Yasin Hamed, Emmanuel Culio, Ovidiu Hoban, Thierry Moutinho, Pelayo, Dan Nistor, Sasa Balic, Alexandru Vlad, Paulo Vinicius, Cristi Manea, Srdjan Luchin și portarul Tomislav Duka.

Ultimele Stiri
abonare newsletter