Sport

O nouă remiză pentru CFR Cluj în amicale. În cantonamentul din Slovenia a ajuns şi Culio - FOTO

Formaţia CFR Cluj a remizat, vineri, scor 2-2, cu echipa NK Istra, într-un meci din cadrul stagiului de pregătire din Slovenia. În timpul partidei, la teren a sosit şi Juan Emmanuel Culio, fotbalist care a revenit după şase ani la gruparea clujeană.

Golurile echipei ardelene au fost marcate de Bokila '15 şi Omrani '23 (penalti). Pentru Istra au înscris Halilovici '26 şi Kitanovski '56, potrivit news.ro.

CFR Cluj a început jocul în următoarea formulă: Mincă - C. Manea, Luchin, Horj, Camora - Deac, Hoban, A. Mureşan, Păun - Omrani, Bokila. În repriza secundă au intrat Vâtcă, Vinicius, Vera, Peteleu, Yasin, Nouvier, Pelayo, Balic, Vlad, Nascimento şi Rus.


În timpul meciului, în cantonamentul clujenilor a sosit Juan Culio. "Juan Emanuel Culio a ajuns în cantonamentul echipei din Slovenia. Mijlocaşul s-a reîntâlnit cu oamenii alături de care a mai lucrat în Gruia şi a făcut cunostinţă cu noii săi colegi! Bine ai revenit acasă, Culio!", a notat CFR Cluj pe Facebook.

Culio a declarat, pentru Digi Sport, că este încântat că a revenit la CFR Cluj şi că vrea să câştige campionatul cu această echipă şi să joace în Liga Campionilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter