Sport

O nouă lovitură pe piața transferurilor. Argentinianul Culio a revenit la CFR Cluj

Echipa de fotbal CFR Cluj a oficializat, luni, revenirea mijlocașului argentinian Juan Emmanuel Culio la formația din Gruia, a anunțat clubul pe pagina sa de Facebook.

sursa foto sport.ro sursa foto sport.ro

Culio (33 ani) a jucat la CFR în perioada 2007-2011, iar apoi s-a transferat la Galatasaray. Sud-americanul nu a reușit să se impună la ''Cim Bom'', fiind împrumutat succesiv la Orduspor și Mersin Idmanyurdu. În 2013 a ajuns la Deportivo La Coruna, apoi a evoluat la Al Wasl (EAU), Las Palmas, Zaragoza și Mallorca.

Echipa antrenată de Dan Petrescu a perfectat alte trei transferuri, mijlocașului spaniol Pelayo Novo García, atacantul Jeremy Bokila (RD Congo) și fundașul Paulo Vinicius (Brazilia).


CFR trebuia să joace marți primul amical din stagiul pe care îl efectuează în Slovenia, contra formației sârbe Partizan Belgrad, dar va înfrunta echipa rusă Anji Mahacikala, de la ora 18.00.

Echipa ardeleană va mai juca meciuri cu NK Istra (Croația) pe 30 iunie, cu NK Aluminij (Slovenia) pe 2 iulie, FK Vozdovac (Serbia) pe 4 iulie și cu FK Zalgiris Vilnius (Lituania) pe 6 iulie.

abonare newsletter