Sport

Traian Marc s-a retras din fotbal! ”Am avut cea mai frumoasă meserie din lume”

Portarul Traian Marc a decis să pună punct carierei sale de jucător, după ce și-a reziliat contractul cu formația CFR Cluj.

”Dragii mei prieteni! Zilele astea au marcat încheierea unui capitol important din viața mea și gândurile mele sunt către voi prietenii mei, colegii mei, antrenorii mei, colaboratorii mei și nu în ultimul rând jurnaliștilor ale căror rânduri, fie m-au dărâmat, fie m-au însuflețit, dar toate au avut un efect motivant asupra mea ca fotbalist. Fotbalul a început ca un vis ce s-a transformat într-o realitate care m-a format ca om dându-mi posibilitatea să trăiesc cele mai profunde emoții, am simțit teamă și curaj, am simțit agonie și extaz, am simțit dragoste și ură, emoții care nu mă lasă să uit fotbalul vreodată. Am fost prea mult timp plecat de acasă și a venit vremea să fiu alături de familia mea. Mulțumesc tuturor pentru toate clipele petrecute pe terenul de fotbal! Sunt mândru că am avut cea mai frumoasă meserie din lume.” a fost mesajul lui Traian Marc făcut pe contul său de Facebook.

Marc a venit la CFR Cluj în anul 2015 și a reușit să strâng 43 de apariții. Fotbalistul a mai jucat în cariera sa la echipe importante din România precum Dinamo, FC Brașov, Corona Brașov, Forex Brașov și Poli Iași.

Etichete: fotbal cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter