Sport

Antrenor nou la volei

<p />Echipa de volei feminin a Universităţii Cluj are, de ieri, un nou antrenor în persoana lui Dan Gârleanu.

Noul tehnician al „studentelor“ a avut o activitate foarte bogată ca jucători, fiind component al echipei naţionale, alături de care a bifat peste 350 de meciuri de la A la Z şi cu care a cucerit bronzul olimpic la Moscova în 1980. A fost desemnat cel mai bun jucător de centru la blocaj din Europa.

Dan Gârleanu a declarat că pentru el este o provocare venirea la Cluj. „Este o provocare pentru mine să fiu aici, Clujul este un simbol pentru sportul românesc şi îmi face plăcere să fiu aici. Este o echipă tânără, cu un lot valoros, care are posibilitatea să crească. Consider că merităm să fim undeva la mijlocul clasamentului. Performanţa nu este un lucru întâmplător. Este nevoie de multă muncă şi de o selecţie riguroasă“, a declarat tehnicianul Dan Gârleanu. Acesta a semnat un angajament valabil un an, cu posibilitate de prelungire. În campionatul trecut, Gârleanu a pregătit timp de trei luni formaţia CSM „U“ Craiova.


Ovidiu Vasu, preşedintele CS Universitatea, s-a arătat încântat de noul antrenor al voleibalistelor şi a declarat că speră ca acesta să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia clujeană. „Aş fi bucuros să-i putem prelungi contractul. Trebuie să vă fac o mărturisire. Îl cunosc de pe vremea când era antrenor federal şi secretar general al FRV şi mi-am dorit foarte mult când am auzit că a venit la Cluj, să vină la noi la echipa de fete. Am foarte mare încredere în Dan şi îmi doresc o colaborare de lungă durată“, a declarat Vasu.

abonare newsletter