Sport

De la U la marea rivală CFR Cluj

Portarul Universității, Adi Rus, proaspăt despărțit de ”alb-negrii” a ajuns deja în curtea ”feroviarilor”.

”Aici se încheie o etapă din viața mea de jucător, dar sunt sigur că va urma o nouă provocare, poate o altă șansă! În anul acesta petrecut la ”U” Cluj, m-am simțit minunat și am progresat mult pe plan sportiv. Vreau să le mulțumesc staff-ului, suporterilor și colegilor care m-au încurajat și m-au primit de la început foarte bine, mai ales antrenorului nostru cu portarii, Ema Dolha, fără de care nu eram aici! Mi-aș fi dorit să îmbrac de mai multe ori tricoul Universității, dar nu e întotdeauna cum vrei sau cum crezi tu, din păcate.” a scris Adi Rus pe contul său personal de Facebook imediat după ce a plecat de la U.

Portarul Rus a fost prezent și la primul antrenament de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu a CFR-ului. Aceeași zi în care Dan Petrescu a fost prezentat oficial de către președintele clubului Iuliu Mureșan.


Adi Rus a venit la Universitatea anul trecut, însă nu a evoluat în prea multe meciuri. Ultimul meci pentru portar a fost în finala Cupei României pe județ, împotriva adversarei Gloria Cătina.

Echipa din Gruia, CFR Cluj a făcut multe schimbări în acest sezon, de la antrenor până la jucători, recent, a rămas fără portarul Traian Marc care și-a reziliat contractul. CFR Cluj se află într-un scurt cantonament în Poiana Brașov, iar pe urmă vor pleca în Slovenia (24 iunie-7 iulie). În Slovenia vor susține meciuri amicale importante contra unor echipe precum Partizan Belgrad (Serbia), NK Istra (Croația) și FK Zalgris (Lituania).


 

abonare newsletter