Sport

U Cluj, nedreptățită pe Cluj Arena. Dezastru lăsat la stadion înaintea meciului cu CS Floreşti

Echipa de fotbal U Cluj plătește 1000 de euro chirie pentru a putea juca pe Cluj Arena, o sumă enormă pentru o echipă care evoluează în Liga a IV-a.

În ciuda acestei sume piperate, echipa nu are nici ultimul cuvânt de spus atunci când vine vorba de propriile partide, acestea fiind la mâna evenimentelor din oraș care sunt puse pe primul loc, gen petreceri, târguri de haine etc.

Un exemplu concret este evenimentul Transilvania Rally care a lăsat în urma lui un dezastru, fix înainte partidei de duminică dintre U Cluj-CS Florești. Surse apropiate clubului mărturisesc că acest tip de situație este frecventă și că echipa nu primește respectul care îi se cuvine.


Formația Petrolul Ploiești care evoluează tot în liga a IV-a, o posibilă comparație în acest sens deși aceasta este o echipă privată, plătește doar 500 de euro pe meci.

U Cluj este lider în clasamentul din Liga a IV-a, totodată este echipa cu cei mai mulți socios din România (peste 1000 de membri cotizanți) și cu o medie de 3000 de suporteri la fiecare meci.


U Cluj este patronată de Consiliul Local Cluj-Napoca şi de cele 6 universităţi de stat din Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter