Sport

CFR ocupă locul 2 la media de suporteri din Liga 1

După ultima victorie cu Astra, scor 1-0, ”feroviarii” încă speră la titlu, aflându-se momentan pe locul 4 în clasament cu 33 de puncte, la egalitate cu echipa Dinamo.

În acest sezon, CFR-iștii nu au lăsat deloc garda jos, drept dovadă au fost rezultatele obținute prin care au reușit să își aproprie tot mai mult suporteri de echipă, clasându-se astfel pe locul 2 la media de suporterii la meciurile disputate acasă, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

CFR-ul are o medie de 5188 spectatori, care corespunde la 22% din capacitatea stadionului din Gruia, conform site-ului lpf2.ro


Acum două luni, în același clasament CFR-ul era clasat pe locul 3 cu o medie de 3875 spectatori, depășită de CS Universitatea Craiova.

Echipa antrenată de Vasile Miriuță are bifat meciul cu FCSB (0-0) de pe 17 aprilie din etapa a 6-a din play-of  drept meciul cu cea mai mare prezență a suporterilor, aproximativ 15.000. Conform și clasamentului de acum două luni, FCSB este echipa din Liga I contra căreia CFR-ul adună cei mai mulți suporteri pe stadionul din Gruia.


FCSB își păstrează prima poziție în clasament cu o medie de 7249 spectatori, ceea ce înseamnă 13% din capacitatea Arenei Naționale. Iar, pe ultimul loc în clasament se află Pandurii Târgu-Jiu cu o medie de spectatori de doar 697.

Conform programului etapei a 9-a din play-off-ul Ligii 1 CFR-ul o va întâlni pe CSU Craiova, duminică de la ora 20:30.


Raluca Sas

Ultimele Stiri
abonare newsletter